Vee- en paardenkeuring op jaarmarkt Ninove

  29 augustus 2018

  NINOVE – Op zaterdag 1 september staat de traditionele jaarmarkt op het programma in het centrum van Ninove.

  Naast de vele kraampjes organiseert de Landbouwcomice Ninove samen met de stad een vee- en paardenkeuring. Daarvoor is een prijzenpot voorzien van € 6.000.

  Je kunt de vele tientallen dieren bekijken op de Centrumlaan tussen de twee rotondes. Daar hebben ook de keuringen plaats van pony’s, haflingers, trekpaarden en rijpaarden en eveneens van koeien en stieren van het wit-blauw ras.

  Dit stukje jaarmarkt-traditie is uniek: paarden en koeien tussen appartementen en het stadhuis, iets dat je slechts éénmaal per jaar kunt bewonderen.

  Je kan er terecht vanaf 09.30 u; er staat ook een drankstand van de organisatie.

  GNE 

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons