Jongen aangevallen aan station

    07 mei 2024

    NINOVE – Een jongen is maandag 6 mei rond 17.15 uur het slachtoffer geworden van ‘zinloos geweld’. De burgemeester verhoogt de waakzaamheid in de stationsomgeving.

    Burgemeester Tania De Jonge (Open Vld) bevestigt dit geval van agressie. “De feiten gebeurden aan het station. De politie was snel ter plaatse en beschikt over camerabeelden om de daders op te sporen. Eén dader is inmiddels geïdentificeerd en voorgeleid bij de jeugdrechter.”

    De burgemeester hoopt, dat het slachtoffer spoedig kan herstellen. “Dergelijke feiten zijn onaanvaardbaar. Wie getuige is van dergelijke incidenten, kan dit melden aan de politie op het nummer 101. We voorzien een verhoogde waakzaamheid aan de stationsomgeving en nemen alvast maatregelen om dit in de toekomst te vermijden.”

    Eerder deden zich in Geraardsbergen gelijkaardige gevallen van agressie voor.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons