Attracties Sinksenfoor gestart met opbouw rond Graanmarkt

    17 mei 2018

    #Ninove  – De foorkramers van de Sinksenfoor zijn gestart met de opbouw van de attracties. In tegenstelling tot eerdere berichten zullen alle attracties opgesteld staan op de Graanmarkt, Twijndersplein en Oude Kaai. Door vertraging van de wegenwerken was voorzien dat een deel van de kermis zou moeten verhuizen, maar na overleg tussen stad en foorkramers op dinsdagnamiddag werd besloten alle attracties te centraliseren rond de Graanmarkt. Dit heeft wel enkele gevolgen voor enkele attracties, doordat de oppervlakte beperkter is dan normaal zullen er drie attracties minder staan dan voorzien, volgend jaar zullen deze wel opnieuw hun attractie kunnen opstellen. De kermis zal openen op vrijdag 18 mei en open blijven tot dinsdagavond 22 mei. Tijdens de kermis zijn er tal van activiteiten rondom de foorpleinen, oa Ninomundo, optreden fanfare Appelterre thv oud-stadhuis en het ‘Feest in de spiegeltent’ met tal van gratis optredens.  (GNE)   Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons