• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Attracties Sinksenfoor gedeeltelijk op Dr Hemerijckxplein door wegenwerken

  15 mei 2018

  #Ninove   – Door vertraging van de wegenwerken die momenteel gaande zijn in de omgeving van het Twijndersplein kunnen er geen kermisattracties opgebouwd worden op de parkings Twijndersplein en Oude Kaai. De attracties die gewoonlijk op het Twijndersplein en de parking rechtover de Twijnster staan, verhuizen naar het Dr. Hemerijckxplein. De werken aan de Graanmarkt hebben twee weken vertraging opgelopen omwille van archeologische vondsten, moeilijkheden met nutsleidingen en massieven in de ondergrond. Alle attracties die op de Graanmarkt staan blijven wel op hun normale plaatsen. De kermis opent op vrijdag 18 mei.

  (GNE)

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons