Grote zomerkermis Ninove opent op donderdag 19 juli

    15 juli 2018

    NINOVE – Van donderdag 19 tot dinsdag 24 juli zal de zomerkermis gedurende 6 dagen volop rondjes draaien op de Graanmarkt, Twijndersplein en Oude Kaai. Met 35 attracties staan alle beschikbare plaatsen ingevuld voor alweer een kermis om naar uit te kijken.

    Nieuw is dat de kermis al open gaat op donderdagnamiddag, naar aanleiding van de wielerwedstrijd voor eliterenners. Dit gebeurt op vraag van de foorkramers omdat opbouwen zoals gewoonlijk op donderdag niet mogelijk was met de koers. Aangezien ze er dan toch al staan, vroegen ze om te mogen openen; hierdoor is er dus een extra kermisdag.

    De opbouw van de attracties start op woensdag vanaf 12 u op het Twijndersplein en parking Oude Kaai en vanaf 15 u op de Graanmarkt. Je zal er eendjes-, schiet- en ballenkramen vinden. Ook kindermolens, paardjes, waterballen en de Fire Department zullen de kleintjes bekoren. Natuurlijk zijn er ook de grote attracties met o.a. de Polyp, Rock A Bidule rups, Dragon achtbaan, spookhuis, Lambada en de onmisbare autoscooter natuurlijk. En een kermis zonder suikerspin, frietjes, escargots of oliebollen zou ondenkbaar zijn.

    Door de samenwerking tussen de foorkramers en de stad Ninove zullen, na het succes vorig jaar, op maandag 23 juli terug prinsessen aanwezig. Zij zullen mee op de attracties gaan en de kleintjes kunnen met hen op de foto.

    GNE

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons