Kop-staartaanrijding zorgt voor verkeershinder op Brakelsesteenweg

    12 maart 2024

    APPELTERRE-EICHEM/VOORDE – Twee wagens raakten dinsdag 12 maart betrokken in een kop-staartaanrijding. Er vielen geen gewonden, maar de auto’s liepen wel zware schade op.

    In de vooravond reden rond 16.45 uur twee wagens op de Brakelsesteenweg/N8 richting Ninove. Even voor de aansluiting met de Tabakslaan merkte de chauffeur van de achteropkomende auto niet, dat de wagen voor hem afremde. Zijn auto knalde tegen de voorligger aan. Beide voertuigen kwamen op de weg tot stilstand en versperden grotendeels de doorgang voor het andere verkeer.

    Niemand van de betrokkenen raakte gewond, maar de brandweer van de zone Zuid-Oost moest wel alles in het werk stellen om het wegdek te ruimen en vrij te maken. De beide voertuigen moesten worden weggetakeld.

    Het ongeval zorgde voor verkeershinder tijdens de avondspits op de drukke Brakelsesteenweg/N8. De lokale politie van Ninove deed de noodzakelijke vaststellingen en leidde het verkeer beurtelings langs de plaats van het ongeluk.

    ADU/MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons