• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Korte, maar hevige brand legt bungalow aan ’t Kruis in de as

  06 mei 2020

  MEERBEKE – Aan ’t Kruis brak woensdagnamiddag 6 mei brand uit in een woning. De bungalow is totaal vernield.

  De brandweerzone Zuid-Oost was opgeroepen voor een uitslaande brand in een woning, Kruis 177. De brand was hevig, ook al omdat de woning veel brandbaar materiaal bevatte. De bungalow is totaal vernield.

  Wellicht is de brand veroorzaakt door een elektrische barbecue. Er vielen geen gewonden.

  De lokale politie stond tijdens de bluswerken in voor de omleiding van het verkeer.

  Het getroffen huis was tot voor kort de gezinswoning van de gekende muzikale familie De Vidts. Vorig jaar is zij verkocht.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons