Lepe dief met grote som geld aan de haal

    05 juli 2021

    NINOVE – Een bewoner van de Graanmarkt was zondag 04 juli in zijn woning het slachtoffer van een diefstal met list. De politie waarschuwt, dat dergelijke daders ook in de toekomst kunnen toeslaan.

    Een man sprak zondag 04 juli rond 14.45 uur een bewoner van de Graanmarkt aan met de vraag om € 2 te wisselen.

    De verdachte is er in geslaagd om door middel van deze list de woning van het slachtoffer te betreden. Hij ontvreemdde een grote som geld uit de portefeuille van de bewoner.

    Alert

    Het is niet uitgesloten, dat daders in de nabije toekomst gelijkaardige feiten zullen plegen. Daarom doet de lokale politie Ninove een oproep om extra alert te zijn.

    Mocht je verdachte personen opmerken, die een diefstal plegen of zich daarop voorbereiden, contacteer onmiddellijk de lokale politie via het nummer 101/112 voor dringende gevallen. De politiediensten op het terrein kunnen dan gepast en tijdig reageren.

    Mocht je informatie hebben in verband met de feiten van zondag 04 juli, die kunnen leiden tot de identificatie van de dader/daders, contacteer eveneens de politie.

    Info: lokale politie Ninove – 054-312 312 – online contactformulier – 101/112.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons