Lichaam van overleden Lieve De Neef uit Dender gehaald

    05 november 2020

    AALST/NINOVE – Ter hoogte van Tereos Syral is dinsdagnamiddag 03 november het lichaam van Lieve De Neef uit de Dender gehaald. Zij was sinds 26 september vermist.

    De brandweer van Aalst kreeg rond 14 uur een oproep. In de Dender, tussen het bedrijf Tereos Syral en de Leo Gheeraerdtslaan, dreef een vrouwenlichaam. De politie en de hulpdiensten bakenden ter hoogte van het Werfplein een perimeter af. Het parket kwam ter plaatse om het lichaam te onderzoeken.

    De dode vrouw bleek al een tijdje in het water te hebben gelegen.

    Het lijk vertoonde uiterlijke noch inwendige sporen van geweld. Alles wijst op een wanhoopsdaad.

    Vermist

    Lieve was zaterdag 26 september voor het laatst opgemerkt, toen ze rond 23 uur haar woning aan de Burchtdam verliet. Sindsdien ontbrak elk spoor van haar.

    De civiele bescherming en de scheepvaarpolitie hadden dinsdag 29 september met twee sonarboten en duikers de Dender afgespeurd, vanaf de Denderkaai richting Okegem. Zonder resultaat.

    Heb je naar aanleiding van dit artikel vragen over zelfdoding? Voor jezelf of iemand uit je omgeving? Bel de Zelfmoordlijn op het gratis noodnummer 1813. ’s Avonds kan je chatten van 19.00 – 21.30 uur op zelfmoord1813.be.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons