• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Lichaam van overleden Lieve De Neef uit Dender gehaald

  05 november 2020

  AALST/NINOVE – Ter hoogte van Tereos Syral is dinsdagnamiddag 03 november het lichaam van Lieve De Neef uit de Dender gehaald. Zij was sinds 26 september vermist.

  De brandweer van Aalst kreeg rond 14 uur een oproep. In de Dender, tussen het bedrijf Tereos Syral en de Leo Gheeraerdtslaan, dreef een vrouwenlichaam. De politie en de hulpdiensten bakenden ter hoogte van het Werfplein een perimeter af. Het parket kwam ter plaatse om het lichaam te onderzoeken.

  De dode vrouw bleek al een tijdje in het water te hebben gelegen.

  Het lijk vertoonde uiterlijke noch inwendige sporen van geweld. Alles wijst op een wanhoopsdaad.

  Vermist

  Lieve was zaterdag 26 september voor het laatst opgemerkt, toen ze rond 23 uur haar woning aan de Burchtdam verliet. Sindsdien ontbrak elk spoor van haar.

  De civiele bescherming en de scheepvaarpolitie hadden dinsdag 29 september met twee sonarboten en duikers de Dender afgespeurd, vanaf de Denderkaai richting Okegem. Zonder resultaat.

  Heb je naar aanleiding van dit artikel vragen over zelfdoding? Voor jezelf of iemand uit je omgeving? Bel de Zelfmoordlijn op het gratis noodnummer 1813. ’s Avonds kan je chatten van 19.00 – 21.30 uur op zelfmoord1813.be.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons