Ongeval met gewonde aan kruispunt ‘Den Berdam’

  06 juni 2024

  NINOVE – Op het kruispunt van de Leopoldlaan met de Brusselstraat is donderdagochtend een ongeval gebeurd tussen twee voertuigen en een bromfietser. De bromfietser is overgebracht naar het ziekenhuis.

  Het ongeval gebeurde omstreeks  9.00 uur. Toen de bromfietser het kruispunt wou oversteken, werd hij gegrepen door een voertuig, dat uit de Brusselstraat kwam en links wou afslaan.

  Volgens de bestuurster die het ongeval veroorzaakte, was haar voertuig plots onbestuurbaar en kon ze niet meer remmen. Hierdoor kon ze de bromfietser niet meer ontwijken en botste haar BMW ook nog op een ander voertuig.

  De bromfietser is met verwondingen weggevoerd naar het ziekenhuis. 

  JTR

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons