Politie en brandweer rukten uit voor afvalverbranding

    17 juni 2021

    VOORDE – Een brand aan een garage/autohandel op de Brakelsesteenweg donderdagavond 17 juni bleek bij aankomst van de brandweer geen woningbrand, maar een afvalverbranding te zijn.

    Een automobilist merkte donderdagavond rond 20.30 uur een zwarte rookpluim op aan een autohandel langs de Brakelsesteenweg in Voorde. Omdat hij dacht, dat het om een zware woningbrand ging, belde hij de hulpdiensten.

    De lokale politie Ninove, de brandweer en de ziekenwagen van de hulpverleningszone Zuid-Oost kwamen snel en in groten getale ter plaatse. Bij hun aankomst merkten ze, dat het geen woning- of bedrijfsbrand betrof. Blijkbaar was de eigenaar bezig afval aan het verbranden, wat een zwarte rookpluim opleverde.

    De brandweer trok de brandende hoop uiteen en bluste het vuur. De politie deed de vaststellingen en zorgde voor de verkeersregeling.

    Er vielen geen gewonden.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons