Rotary Ninove-Dendervallei steunt ‘Lotgenotencontact bij kanker’.

    17 oktober 2019

    NINOVE – Rotaryclub Ninove-Dendervallei  heeft Marina Goossens uit Ninove met haar groep Lotgenotencontact bij kanker gesteund met een bedrag van 500 euro.

    Marina Goossens is de oprichtster en de bezielster van deze groep. Marina die zelf deze ziekte heeft, weet heel goed waarover ze spreekt.

    Regelmatig komen zij samen om ervaringen te delen. Maar vooral om duidelijk te maken dat er met en na kanker ook nog een leven is. 

    Marina Goossens wil op deze manier een positieve boodschap rond dragen door workshops te organiseren, samen te komen om wafels te bakken, te komen babbelen en lachen in haar praatcafé en nog veel meer.

    Zij probeert om mensen met kanker op een positieve manier te benaderen om iedereen een hart onder de riem te steken. Marina haar enthousiasme werkt aanstekelijk en het draagt bij tot het algemeen welzijn van zij die er bij zijn. Als mensen met een lach op het gezicht terug naar huis gaan, dragen zij dit geluk mee naar hun gezin en naar hun omgeving. Op die manier krijgt de samenleving dan toch iets meer kleur.

    Als serviceclub handelen wij steeds naar het motto “Service above self”. Wij steunen niet enkel grotere projecten, maar evenzeer kleinschalige lokale initiatieven die het verdienen om aandacht te krijgen. Zo dragen wij ons steentje bij om de gemeenschap te dienen.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons