Sabine opent café ’t Oud Stadhuis vanaf carnaval in gewezen café De Beurs

    20 januari 2020

    NINOVE – Café ’t Oud Stadhuis opent in het voormalige café De Beurs met nieuwe uitbater en onder nieuwe naam.

    Sabine Arijs uit Ninove, maar woonachtig in Denderwindeke, zet de stap naar de horeca. Als echtgenote van Bart Goossens en mama van een dochter gaat ze in de voetsporen treden van haar grootmoeders zaliger. Deze waren gekende cafébazinnen; zeker oudere Ninovieters herinneren zich nog Finneke van op den os en bij Jeanneken.

    Ook haar ouders hadden vroeger een café in de Vooruit. Café houden zit dus in de genen van Sabine. Ze is brouwerij Slagmuylder dankbaar voor de kans die ze krijgt om het café in de Langemuntstraat, naast het oud stadhuis, uit te baten.

    Momenteel zijn daar verbouwingswerken aan de gang; deze moeten binnen enkele weken afgelopen zijn.

    Café ’t Oud Stadhuis zal voor het eerst openen op vrijdag 28 februari, aan de vooravond van carnaval Ninove. Het zal gedurende alle carnavalsdagen open zijn.

    Nadien gaat het café nog een 10-tal dagen dicht, om het interieur volledig af te werken. Als dan het nieuwe sanitair geplaatst en het laatste likje verf aangebracht zijn, is het café klaar om uit te groeien tot een plaats waar je terecht kunt om gezellig een pintje, Witkap of koffie te drinken.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck 

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons