Schouwbrand, gelukkig zonder veel erg op Vreckom

  18 mei 2023

  DENDERWINDEKE – Een schouwbrand in een woning op Vreckom zorgde even voor paniek. De schade bleef beperkt en niemand raakte gewond.

  De brandweer van de zone Zuid-Oost kreeg donderdagochtend 18 mei rond 7.00 uur een oproep voor een schouwbrand in een woning op Vrecoem.

  De hulpdiensten kregen de calamiteit snel onder controle. Voor alle veiligheid is de kachel uit de schouwopening gehaald. Met behulp van de elevator is ook gekeken naar mogelijke verborgen smeulende brandhaarden in de schouw.

  Voor de bewoners viel de schade al bij al mee; niemand raakte gewond.

  De lokale politie van Ninove sloot tijdens de interventie van de brandweer Vreckom in de beide richtingen af voor alle verkeer.

  ADU

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons