Slecht weer opkomst vandaag: De Donderdagen duiken in ‘De Kuip’ !!

    09 augustus 2018

    Ninove – Na de hittedagen wordt er vandaag veel regen en wind voorspeld. Geen weer voor openluchttheater, maar laat dat geen beletsel zijn voor onze wekelijkse portie circus- en straattheater.

    De Donderdagen gaan vandaag ondergronds én indoor. De twee geplande voorstellingen op en nabij het Savooiplein worden verplaatst naar het jeugdcentrum ‘De Kuip’ op het Dr. Hemerijckxplein in Ninove. Om 19u30 opent Sitting Duck er haar ‘Chiringuito Paradise’ met veel jonglerie, slapstick, vuurwerk en champagne. Om 21 uur schrijft Circus Katoen in ‘As heavy as it goes’ een fascinerende choreografie over het opzoeken van fysieke limieten. Tot vanavond in ‘De Kuip’!

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons