• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Tombola-actie tussen 27 juni en 26 december voor Dag van de Markt op 26 december

  21 juni 2017

  Ninove – Als gevolg op de vorige succesvolle edities, organiseert de stad op 26 december voor de 8ste keer de Dag van de markt. De enthousiaste marktkramers voorzien traditiegetrouw proevertjes, geschenkjes en kortingen voor hun klanten. Mobiele jazzband “Goe Beezig” zorgt voor extra animatie.

  Gedurende de komende zes maanden (tussen 27 juni en 26 december 2017) ontvangt elke marktbezoeker stempels bij iedere aankoop op de markt. Ook bij het nuttigen van een drankje in één van de horecazaken in het centrum van de stad, ontvang je stempels. Volle stempelkaarten deponeer je in een daarvoor voorziene wedstrijdbox.

  Op 26 december worden onder toezicht van een gerechtsdeurwaarder, schepen van lokale economie Alain Triest en een vertegenwoordiger van garage Keytsman, tientallen winnaars uit deze wedstrijdbox getrokken. Je kan veel aantrekkelijke marktprijzen winnen, als hoofdprijs zelfs een prachtige wagen t.w.v. 15.490 euro!

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons