Trekker gaat in vlammen op, brandweer kan woning vrijwaren

    28 juli 2023

    DENDERWINDEKE – De brandweer van de zone Zuid-Oost moest vrijdagnamiddag 28 juli uitrukken voor een brandende trekker aan een woning langs de Edingsesteenweg.

    De chauffeur van de trekker had rond 14 uur na het werk zijn voertuig geparkeerd op de oprit van zijn woning aan de Edingsesteenweg. In de korte tijdspanne, dat de man zich ging omkleden en opfrissen, had de trekker vuur gevat.

    De brandweer kon niet verhinderen, dat de trekker volledig uitbrandde, maar kon de woning zelf vrijwaren. De vuurhaard veroorzaakte wel zware schade aan de woning. Na de bluswerken zorgden de manschappen voor extra ventilatie van het huis.

    De vlammen waren ook overgeslagen op de coniferenhaag bij de buren. De brandweer kon die brandhaard snel doven.

    De materiële schade is groot, de chauffeur is met brandwonden naar het ziekenhuis gebracht.

    De lokale politie van Ninove zorgde voor een veiligheidsperimeter en regelde het voorbijgaand verkeer op de Edingsesteenweg.

    MLI

     

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons