Twee bestelwagens botsen op Edingsesteenweg

    30 november 2023

    DENDERWINDEKE – Een botsing tussen twee bestelwagens zorgde donderdagavond 30 november voor heel wat schade aan de beide voertuigen. Niemand raakte evenwel gewond.

    Een Peugeot Partner reed donderdag rond 20.45 uur op de Edingsesteenweg richting Vollezele. Vanuit de tegenovergestelde rijrichting kwam een VW bestelwagen van een koerierdienst hem tegemoet gereden. Deze week om een vooralsnog ongekende reden af van zijn rijvak en botste tegen de Peugeot.

    De schade aan de beide voertuigen is groot, maar de twee chauffeurs kwamen er met de schrik van af.

    De lokale politie van Ninove deed de vaststellingen ter plekke en zorgde voor de verkeersregeling. De brandweer van de zone Zuid-Oost maakte de weg vrij voor het verkeer. Behalve tijdens het takelen, was er weinig hinder voor andere weggebruikers, aangezien de beide camionettes op de zijkant van de weg stonden.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons