Vandalen bekrassen voertuigen

    16 mei 2021

    VOORDE – Verschillende voertuigen zijn zaterdagnacht 15 mei en zondagochtend 16 mei bekrast. De lokale politie doet een oproep tot getuigen om deze misdrijven op te helderen.

    Verschillende bewoners van de Geraardsbergsesteenweg en de dichte omgeving zijn zaterdagnacht rond 22 uur en zondagochtend rond 10 uur het slachtoffer geworden van vandalisme aan hun wagen. Verschillende voertuigen zijn met een onbekend scherp voorwerp bekrast.

    Oproep

    Het lopend onderzoek voor de beide momenten van vandalisme leverde tot op heden niets op. Er is ook geen spoor naar de dader/daders.

    Het is niet uitgesloten, dat hij/zij in de nabije toekomst dit zal/zullen herhalen.

    In augustus 2020 gebeurden gelijkaardige feiten van vandalisme in deze omgeving.

    Informatie over de feiten van zaterdag 15 mei en zondag 16 mei of camerabeelden van de omgeving op het tijdstip van de feiten, kunnen leiden naar de identificatie van de dader/daders. Contacteer hiervoor de lokale politie van Ninove, online of telefonisch.

    Mocht je verdachte personen of handelingen opmerken, die wijzen op (de voorbereiding van) vandalisme, contacteer dan de lokale politie via het nummer 101 of 112 voor dringende hulp. De politiediensten op het terrein kunnen dan gepast en tijdig reageren.

    Info: lokale politie Ninove – 101/112 – 054-312 312.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons