Vijf gewonden bij botsing op Brusselsesteenweg

    21 november 2023

    MEERBEKE – Een chauffeur, zijn drie kinderen en een zwangere chauffeuse zijn dinsdagmorgen 21 november na een botsing gewond naar het ziekenhuis in Aalst overgebracht.

    Het ongeval gebeurde rond 8 uur dinsdagochtend. Een Toyota stond geparkeerd op de rechterkant van de Brusselsesteenweg richting Roosdaal, ongeveer ter hoogte van de elektrozaak Van Hamme. De chauffeur wou linksomkeer maken richting Ninove, wellicht om zijn 3 inzittende kinderen naar school te brengen. Een Ford Puma, die vanuit de richting Ninove kwam aangereden, kon de Toyota niet meer ontwijken en ramde deze vol in de flank.

    In de aangereden wagen raakten de chauffeur en de 3 kinderen gewond, net als de zwangere bestuurster in de aanrijdende wagen.

    De hulpdiensten van de zone Zuid-Oost kwamen ter plaatse met de MUG en 3 ziekenwagens, die de gewonden overbrachten naar Aalst. De brandweer stond in voor de evacuatie en maakte nadien de weg vrij.

    De lokale politie van Ninove deed ter plaatse de eerste vaststellingen en zorgde voor de verkeersregeling ter hoogte van het ongeval. Het was aanschuiven tijdens de toch al drukke ochtendspits, vooral richting Brussel.

    MLI/ADU

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons