Wagen belandt in gracht langs Halsesteenweg

  14 januari 2022

  MEERBEKE – Een auto is vrijdagmiddag 14 januari in de langsgracht terechtgekomen van de Halsesteenweg. De twee inzittenden kwamen met de schrik vrij.

  Rond de middag reed een echtpaar met hun Audi op de Halsesteenweg richting Neigem. De wagen week plots van de rijweg af en belandde op zijn zijkant in de gracht.

  Volgens de verklaring van de dame raakte ze verblind door de laagstaande zon en is ze daardoor van de weg afgeraakt. Zij en haar man konden zonder hulp uit het voertuig geraken.

  De lokale politie van Ninove kwam ter plaatse voor de vaststellingen. Een takeldienst heeft de auto uit de gracht getrokken. Niemand raakte bij dit ongeval gekwetst.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons