Agnes Walravens van schoenenwinkel Carina overleden

    21 maart 2021

    NINOVE – De familie deelt ons het overlijden mee van Agnes Walravens. Zij baatte met haar man Urbain Deschuyteneer gedurende vele jaren de gekende schoenenwinkel Carina uit op het Oudstrijdersplein.

    De winkel was 52 jaar lang een vaste waarde en Agnes en Urbain legden er samen hun ziel in. Aanvankelijk waren er maar een handvol winkels, maar het centrum groeide verder door de jaren heen.

    De zaak zelf evolueerde ook mee en onderging ondermeer 3 verbouwingen. Maar na 52 jaar stopte het oudste winkelkoppel van Ninove in 2012 om samen te genieten van hun pensioen.

    Kunst

    Naast haar werk in de zaak was Agnes ook een gepassioneerde kunstenares. Zij schilderde vooral, met allerlei technieken en in diverse stijlen. In het bijzonder haar elegante lange gezichten vielen op, naast de vele abstracte werken.

    Kunstenaar Kiro Urdin, waarmee ze af en toe ook ideeën deelde, apprecieerde sterk haar manier van werken.

    Overlijden

    In de nacht van woensdag op donderdag stierf zij op 18 maart thuis in het bijzijn van haar man Urbain en haar kinderen Ann, Carolina en Didier. Urbain heeft haar de laatste 10 jaar liefdevol en met veel genegenheid verzorgd.

    Zoals een boot heel langzaam
    achter de horizon verdwijnt,
    zo hebben wij de laatste jaren
    stap voor stap, van jou Mammie
    afscheid moeten nemen.

    Wat blijft, zijn onze herinneringen.
    Hoe je met passie aan kunst deed.
    Hoe je met passie je schoenen verkocht.
    Hoe je met passie alles deed voor je gezin.
    Hoe je met passie je reizen voorbereidde.
    Hoe je met kracht je borstkanker overwon.
    Hoe je pappie altijd met zoveel liefde omringd hebt.

    Sterke vrouw, gedreven en passioneel.
    Dat was je, dat ben je en zal je altijd blijven!

    Info: het afscheid heeft in besloten kring plaats in de abdijkerk van Ninove, donderdag 25 maart 2021 om 10 uur. Je kunt Agnes woensdagavond een laatste groet brengen in rouwcentrum De Deyn of het digitaal rouwregister ondertekenen.

     

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons