ASZ stelt niet-dringende en planbare zorg uit

    02 december 2021

    AALST – Omwille van het stijgende aantal COVID-19-besmettingen en de toenemende druk op de gezondheidssector, moet ook het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis de niet-dringende en planbare ingrepen met een impact op Intensieve Zorg uitstellen.

    Alle dringende en noodzakelijk consultaties, onderzoeken en ingrepen blijven plaatsvinden. Dat geldt ook voor alle lopende (levens)noodzakelijke therapieën (chemotherapie, dialyse….) of noodzakelijke revalidatie.

    Afspraak

    Indien je afspraak, onderzoek, (dag)opname of ingreep niet doorgaan, belt een ziekenhuismedewerker je persoonlijk op.

    “We begrijpen, dat deze moeilijke beslissing heel wat patiënten treft”, aldus het ASZ in een mededeling. “Jouw behandelende arts maakt mee de afweging  of een ingreep al of niet wordt uitgesteld. Onze specialisten waken mee over jouw gezondheid. Heb je nog vragen? Bel naar het secretariaat van de betrokken dienst. Zij helpen jou graag verder.”

    Veilig

    Het ziekenhuis zegt er alles aan te doen een veilige zorgomgeving te creëren.

    “We vragen, dat onze patiënten alle voorzorgsmaatregelen respecteren: kom alleen naar het ziekenhuis, draag een chirurgisch mondmasker, ontsmet je handen en bewaar voldoende afstand. Als je, om welke reden dan ook, toch niet naar het ziekenhuis kan komen, is het belangrijk het ziekenhuis te verwittigen.”

    Info: ASZ Aalst.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons