Bloemen en geschenken voor 101-jarige Martha

    09 november 2021

    MEERBEKE – Martha Abeels vierde vandaag in familiekring haar 101ste verjaardag. Ze verblijft in het woon-zorgcentrum Castelmolen.

    Elke verjaardag is een goed excuus voor een feestje en al helemaal als je de 100 bent gepasseerd. Dan is elk jaar een bonusjaar.

    Zo ook voor Martha Abeels. Zij woonde in Neigem op de Brusselseheerweg en vierde dinsdag 9 november haar 101ste verjaardag. Die hoge leeftijd heeft ze blijkbaar van geen vreemden, want haar moeder is 104 geworden.

    Martha verblijft al 6 jaar in het WZC Castelmolen aan de Halsesteenweg in Meerbeke. Ze kan nog altijd goed haar dagen vullen door in alle rust de krant te lezen, woordzoekers op te lossen en tekeningen in te kleuren.

    Dinsdagvoormiddag was ze wel even gestresst: je krijgt niet altijd een delegatie van het Ninoofse stadsbestuur over de vloer. Maar het bezoek verliep vlot en haar drie kinderen stonden haar graag terzijde.

    Van harte gelukgewenst, Martha!

    Lang zal ze leven

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons