Botenkerkhof langs de Denderoever

    30 juni 2021

    NINOVE – Op een terrein van De Vlaamse Waterweg nv langs de Dender liggen een zevental wrakken van boten. Volgens de maatschappij is dit een tijdelijke stockage.

    De boten/scheepjes liggen op een terrein tussen de Mallaardstraat en de Denderoever. Het is eigendom van De Vlaamse Waterweg.

    Los van het minder fraaie uitzicht, is het maar de vraag of die opslag van dat roestend schroot al of niet onderworpen is aan een vergunning.

    “De boten op onze terreinen liggen daar steeds tijdelijk”, aldus Karen Buyse (communicatieverantwoordelijke). “Ze liggen daar soms een tijd omdat ze deel uitmaken van een administratieve en juridische procedure. Een vergunning voor stockage op eigen terrein is hier niet van toepassing.”

    MLI – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons