Bouw sociale flats en ontmoetingscentrum voor senioren start in voorjaar

    27 december 2018

    DENDERWINDEKE – Het OCMW Ninove en de sociale huisvestingsmaatschappij (SHM) Ninove Welzijn bouwen samen een ontmoetingscentrum en 30 sociale flats voor senioren langs de Edingsesteenweg 382. Voorheen was daar het OCMW-rusthuis, net naast de kerk. De werken starten in het voorjaar van 2019.

    Het OCMW Ninove werkt voor deze bouwwerken samen met de SHM Ninove Welzijn, een vaste partner in sociale huisvesting met de nodige expertise op het vlak van bouwen. Ninove Welzijn bouwt en bekostigt de flats en zal ook instaan voor de verhuur aan senioren.

    De sociale huisvestingsmaatschappij bouwt ook een ontmoetingscentrum voor senioren, betaald met OCMW-budget en ook uitgebaat door het OCMW.

    Eerder was de bouwvergunning al toegekend. Op de OCMW-raad van 12 december is de aannemer aangesteld. De werken starten in het voorjaar van 2019. Onder gunstige omstandigheden zullen ze twee jaar later zijn afgerond.

    De kostprijs voor dit project is geraamd op € 5,9 miljoen.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons