Celina en Antoine gaven elkaar hun ja-woord

    16 mei 2022

    NINOVE – De 92-jarige Celina Van Laethem en de 86-jarige Antoine Beeckmans traden maandag 16 mei in het huwelijk.

    Op liefde staat geen leeftijd. Het klinkt als een cliché, maar dat is het niet voor Celina en Antoine. Zij waren maandagmorgen 16 mei naar het Oud Stadhuis gekomen om voor burgemeester Tania De Jonge elkaar het ja-woord te geven.

    “Een huwelijk is altijd een emotioneel moment”, aldus de burgemeester in haar warme huwelijksspeech. “Het is een gelegenheid om stil te staan bij de mensen, die jullie elke dag omringen met liefde, vriendschap en genegenheid. Jullie hebben ongetwijfeld al heel veel gelukkige momenten samen gekend. Maar af en toe zijn er ook minder gelukkige momenten in het leven. De liefde voor elkaar zal deze moeilijkheden overwinnen, daarvan ben ik overtuigd. Ik wens jullie nog een prachtig leven samen.”

    Toen ze hen het trouwboekje overhandigde, sprak ze nog de wens uit om hen als honderdjarigen nog een keer te komen bezoeken.

    “Ik ben effenaf content”, was de eerste reactie van Celina. “We kennen elkaar al 43 jaar en vandaag is het de grote dag. Eigenlijk moesten we al zes maand geleden getrouwd zijn. Maar door ziekte en een ongeval hebben we dit altijd moeten uitstellen. Onlangs zaten we samen en vroegen we ons af wat we zouden doen. Trouwen natuurlijk.”

    “Inderdaad een grote dag”, beaamde Antoine. “We hebben een tijd geleden een verkeersongeval gehad. Ik ben uit de auto gesprongen en heb haar er ook uitgehaald. De mensen waren verbaasd hoe snel ik er uit was om mijn vrouw te redden.”

    Vandaag was dat alles gelukkig enkel nog een herinnering, want het was tijd om te feesten.

    Proficiat Celina en Antoine.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons