Corona-tijdcapsule staat nog een maand aan Oud Stadhuis

    30 December 2021

    NINOVE – De tijdscapsule in de vorm van een luciferdoos staat nog tot eind januari 2022 aan het Oud Stadhuis. Je kunt er een persoonlijke boodschap of getuigenis in steken.

    Bij de opening van het vaccinatiecentrum aan de Bevrijdingslaan, installeerde het stadsbestuur op de binnenkoer er een soort corona-tijdscapsule.

    Elke Ninovieter kon er vanaf het paasweekend een postkaartje in kwijt met daarop een persoonlijke boodschap of een getuigenis. Die capsule heette toen “een manier om louterend met de corona-miserie om te gaan: een vervelend tijdperk afsluiten en tegelijk hoopvol vooruitblikken naar betere tijden.”

    De komende weken staat de corona-tijdcapsule nog even opgesteld aan het Oud Stadhuis op het Oudstrijdersplein. Ook nu weer kun je er een persoonlijke boodschap, een foto of een getuigenis in achterlaten als een tastbare herinnering aan de corona-pandemie.

    De tijdscapsule wordt ten laatste in de zomer van 2041 geopend, bij leven en welzijn.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons