De ILvA wil jouw mening kennen

    19 december 2022

    REGIO – De Intercommunale Land van Aalst (ILvA) organiseert een bevraging over de kwaliteit van haar werking en dienstverlening.

    De ILvA is het intergemeentelijk samenwerkingsverband van 15 steden en gemeenten: Aalst, Affligem, Denderleeuw, Erpe-Mere, Haaltert, Herzele, Galmaarden, Geraardsbergen, Kluisbergen, Lede, Liedekerke, Ninove, Oosterzele, Sint-Lievens-Houtem en Zottegem.

    Zij hebben de handen in elkaar geslagen om het huishoudelijk afval aan huis in te zamelen en de werking van 15 recyclageparken te organiseren.

    Enquête

    Om te weten waar en hoe ze haar werking kan verbeteren, organiseert de ILvA een enquête. Daarin staan vragen over hoe jij de ILvA ervaart.

    Het doel is om zoveel mogelijk inwoners te bereiken. Ook jouw mening is dus van belang. Laat van je horen en vul hier de online bevraging in. De bevraging duurt 5 minuten.

    Gesloten

    Op de onderstaande dagen zijn alle recyclageparken van de ILvA gesloten:
    – zaterdag 24 december 2022,
    – maandag 26 december 2022,
    – zaterdag 31 december 2022,
    – maandag 2 januari 2023.

    Info: ILvARecyclageparkenonline bevraging.

    MLI – Foto: ILvA

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons