• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  De Prinsencaemere zoekt ‘De Ploët 2021’

  10 december 2020

  NINOVE – Carnaval vieren is vooruitzien en dus zoekt de Prinsencaemere een leuk, enthousiast, carnavalesk ambiancenummer, dat ze kunnen afspelen op hun wagen tijdens de stoet in 2022. De bedenker van deze carnavalhit mag € 400 op zak steken.

  De oud-prinsen doen een oproep aan alle Ninoofse carnavalgroepen om hun muzikale creativiteit te laten loos gaan. Ondanks de corona-toestanden, willen ze ook dit jaar een wedstrijd voor de groepen organiseren.

  Prijzen

  Waar andere jaren 2 mooie geldprijzen te winnen waren voor een totaalbedrag van € 800 (De Ploët en ‘ t Stoetlieken), zijn dit jaar 4 geldprijzen te winnen.

  Voor een totale waarde van € 1.000: 1ste plaats € 400, 2de plaatse € 300, 3de plaats € 200, 4de plaats € 100.

  Dat kan met de gulle steun van Dakwerken Bulterijs & Zoon.

  Tekst en muziek

  Dit keer zal de opname niet kunnen gebeuren in een studio en dus is gezocht naar een alternatief.

  De deelnemers bezorgen de initiatiefnemers een mooie, ludieke tekst, op het lijf van de Prinsencaemere geschreven. Ze vermelden ook de melodie, waarop de tekst is geschreven.

  Opgelet, de instrumentale versie van de melodie moet beschikbaar zijn; de Prinsencaemere moet ze dus kunnen terugvinden. Daarom graag de juiste link, adres, pagina… waarop deze staat.

  Deelnemen

  • Alle groepen, die in 2020 waren ingeschreven (met wagen/zonder wagen/losse groepen) voor de Roze Zondagstrein kunnen een tekst indienen.
  • De inzendingen gebeuren enkel via mail met een maximum van 2 inzendingen per groep.
  • Je stuurt elke inzending apart naar deplaat@prinsencaemereninove.be.
  • Vermeld zeker; jullie groepsnaam, de originele titel en de uitvoerder alsook de titel van jullie nieuwe Ploët.
  • Een contactpersoon, gsm-nummer en email-adres  mag zeker niet ontbreken.
  • Uiteraard stuur je ook de nodige info mee over de instrumentale versie.
  • Alle inzendingen moeten ten laatste binnen zijn op 7 februari 2021 om 23.59 uur.

  De prijsafroeping zal gebeuren op zondag 21 februari 2021 via de carnavalsradio ENKAAVEE.

  Info: Prinsencaemere Ninove.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons