Denderbrug Koning Boudewijnlaan (N28) terug open op 23 november

    22 november 2019

    NINOVE –  De renovatiewerken aan de Denderbrug zullen vrijdag 22 november 2019 beëindigd zijn. Vanaf zaterdag 23 november is alle verkeer op de N28 op alle rijstroken mogelijk.

    De vrijgave van de rijstroken gebeurt in fazen.

    In de nacht van 22 november (20 uur) op 23 november (5 uur) neemt de aannemer de tijdelijke werfsignalisatie en de bijhorende markeringen uit dienst. De doorsteken in de middenberm gaan dicht. Tijdens die werken zal het verkeer in de beide richtingen over de pechstrook lopen.

    Op het kruispunt aan de Nederwijk zullen alle verkeersbewegingen mogelijk blijven (rechtdoor, rechtsaf en linksaf).

    Vanaf zaterdag 23 november (5 uur) zal op de N28  ter hoogte van de Denderbrug terug verkeer op alle rijstroken mogelijk zijn.

    Herstellen middenberm

    In de week van 25 november breekt de aannemer de tijdelijke verharding langs de doorsteken in de middenberm op en vult hij deze aan met grond. Deze werken zullen ’s nachts gebeuren om de hinder zoveel mogelijk te beperken.

    Deze herstellingswerken aan de brug (onder- en bovenkant) startten op 18 maart 2019. De bovenkant van de Denderbrug is voorzien van nieuwe asfalt, waterdichting, brugdekvoegen, brugranden en brugleuningen.

    Aan de onderzijde van de brug is het beton hersteld en voorzien van een beschermende coating.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons