Durftevragen maakt jouw creativiteit wakker

    20 maart 2024

    NINOVE – Geïnteresseerden kunnen donderdag 2 mei de kracht van hersenbruisen, inspireren en verbinden ervaren tijdens een werkles van ‘Durftevragen’.

    “Tijdens een Durftevragen-sessie ervaar je dat je hoofd vol zit met kennis, kennissen, ideeën, mogelijkheden en verbindingen, waarvan je het bestaan al bijna was vergeten”, legt Katia De Coster uit. “Het is een eenvoudige, enorm leuke én krachtige methodiek met als resultaat, dat je nadien naar huis gaat, overladen met ideeën, inzichten en tips voor je eigen droom of project. Durftevragen maakt je hoofd en creativiteit wakker, zodat je zelf gemakkelijker dingen in beweging kan zetten. Maar je kunt ook anderen, met extreem weinig moeite en veel plezier, helpen met hun plannen en vraagstukken.”

    Katia noemt het een unieke vorm van ideeën spuien, elkaar inspireren en netwerken. “Ik startte zelf met het aanbieden van Durftevragen omdat het écht tot een bijzondere energie leidt op het moment zelf, maar ook tot fantastische initiatieven en realisaties van de deelnemers.”

    Het evenement staat open voor iedereen, die op zoek is naar nieuwe inzichten, waardevolle verbindingen en een opzwieper van inspiratie. ”Durftevragen gaat niet alleen over het stellen van vragen, maar ook over het vinden van antwoorden, samen met anderen.”

    Praktisch

    • Datum en tijd: donderdag 2 mei, van 19 uur tot 21.30 uur (welkom vanaf 18.30 uur).
    • Plaats: Oud Stadhuis (1ste verdieping), Oudstrijdersplein Ninove.
    • Inschrijving: per mail naar katiadecoster@hotmail.com.

    Info: Katia De Coster.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons