Albert Heijn opent Ninoofse vestiging op 3 maart

    14 februari 2021

    NINOVE – De werkzaamheden om het winkelpand van Albert Heijn aan de Ring-West op te trekken zijn sinds enkele maanden bezig. Stilaan start de afwerking van de nieuwe supermarkt.

    Albert Heijn behoort tot de Ahold Delhaize Group en opende in 2011 de eerste Belgische vestiging. Er zijn momenteel 52 winkels in Vlaanderen en Brussel. In Wallonië is de keten niet vertegenwoordigd.

    Nieuwbouw

    De supermarktketen heeft een nieuwbouw opgetrokken langsheen Ring-West, naast de Brunic-vestiging. Momenteel is de aanleg gestart van 110 parkeerplaatsen en de bouw van de fietsenstallingen.

    Het aanleveren van de goederen zal gebeuren via de Merellaan, langs de achterzijde van de winkels. Daar vinden ook al de leveringen plaats voor Brunic en Leen Bakker.

    De nieuwe winkel zal openen op woensdag 3 maart en ook iedere zondag geopend zijn van 08.00 tot 12.00 uur.

    Tijdens de openingsperiode kunnen klanten een Seat Ibiza ter waarde van € 20.000 winnen.

    De vestiging is nog op zoek naar personeel; solliciteren kan via jobs.albertheijn.be.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons