Bakkerij La Lorraine zoekt nieuwe werknemers

    29 april 2024

    NINOVE/ERPE-MERE – De industriële bakkerij zoekt in Oost-Vlaanderen 100 nieuwe werknemers, vooral voor de diepvriesbakkerij in Erpe-Mere.

    Bakkerij La Lorraine, met haar hoofdzetel in Ninove, telt zo’n 5.000 medewerkers en levert in meer dan 35 landen. In 9 landen hebben ze ook een eigen bakkerijproductie, die ze nu verder uitbreiden, vooral in Roemenië en Tsjechië. Daarvoor zoeken ze zo’n 300 extra mensen.

    Diepvries

    In Oost-Vlaanderen gaat het om 100 nieuwe jobs voor zowel commerciële als technische profielen in het management, ICT, de verkoop of op de productielijn.

    Dat komt vooral omdat het bedrijf de diepvriesbakkerij op de site in Erpe-Mere fors gaat uitbreiden. Die site is inmiddels meer dan 30 jaar oud. Ze wordt volledig vernieuwd tot de modernste site van de groep en heel Europa. Op termijn zal de tewerkstelling daar uitbreiden van 450 naar 800 mensen.

    Milieu

    La Lorraine wil tegen 2028 de omzet in Europa, Turkije en het Midden-Oosten met meer dan 50 procent laten groeien en doet ook forse milieu-investeringen. De site in Polen werkt sinds kort volledig op groene stroom in plaats van op elektriciteit uit steenkool.

    Voor de vestigingen in België en Duitsland investeert het bedrijf in boeren en coöperatieven, die minder of andere meststoffen of andere landbouwtechnieken gebruiken.

    Info: La Lorraine.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons