Bumblebee-robot heet je welkom bij Zelfbouwmarkt

    06 juni 2022

    NINOVE – De Bumblebee Transformers robot is uniek in België en speciaal ontworpen voor Zelfbouwmarkt. Sinds begin mei staat en begroet deze levensgrote robot de klanten bij het binnenkomen.

    Zelfbouwmarkt is een gevestigde waarde in de interieur- en renovatiewereld door in te zetten op kwaliteit, service en betrouwbaarheid. De toonzaal bestaat uit zeven speciaalzaken onder één dak. Dagelijks staan meer dan 45 vakspecialisten klaar om elke klant bij te staan en te adviseren.

    Robot

    Sinds begin mei heeft het Zelfbouwmarkt-team er een bijzondere collega bij: een levensechte robot. Hij is 207 cm hoog en gebaseerd op het karakter uit de Transformers film ‘Bumblebee’, een Amerikaanse actie-sciencefictionfilm uit 2018.

    Hij is uitgerust met enkele snufjes. Zo kan de robot praten en een aantal bewegingen uitvoeren. Daarnaast heeft hij de authentieke gele kleur en is hij voorzien van verlichting in verschillende kleuren. Als kers op de taart heeft hij twee groene laserstralen, die uit de ogen van de robot schijnen.

    De Zelfbouwmarkt-robot is op maat samengesteld en het paradepaardje van de toonzaal. Dankzij het intelligente detectiesysteem, verwelkomt hij elke klant aan de ingang van de showroom.

    Winactie

    Binnenkort start Zelfbouwmarkt een leuke winactie, waarbij klanten elke maand een waardebon kunnen winnen.

    Zij moeten enkel een selfie maken met de Zelfbouwmarkt-robot en deze delen op hun sociale media. Dit kan met de hashtag #bouwenaanjethuis of door het Zelfbouwmarkt profiel te taggen (@zelfbouwmarkt_official).

    De winnaar zal telkens worden bekend gemaakt via de sociale media.

    Info: Zelfbouwmarkt Ninove.

    Bumblebee-robot heet je welkom bij Zelfbouwmarkt

    MLI

    De Bumblebee Transformers robot heet je sinds mei welkom bij Zelfbouwmarkt. Post een selfie en win een waardebon.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons