• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Chocolatier Jan Andries opnieuw vermeld in culinaire gids

  29 november 2020

  NINOVE/MEERBEKE – De Gault&Millau-gids is bij het grote publiek vooral bekend om zijn restaurant ranking. Minder gekend zijn de recensies over uitmuntende chocolatiers.

  In de streek heb je chocolatier Anton in Denderhoutem en Jan Andries in Meerbeke.

  Volgens de gerenommeerde gids maakt Jan Andries pralines waarbij de zuivere smaak van de chocolade perfect harmonieert met de vulling.

  Kwaliteit

  Voor de pralines van Andries komt men van Oostende tot Aarlen afgezakt naar Meerbeke.

  En met Valentijn exporteert de zaak zelfs tot in Japan.

  Wij gingen een kijkje nemen in het atelier en de winkel.

  Info: Jan Andries.

  JTR

   

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons