Concrete invulling van bedrijven op Doorn Noord is bijna rond

    25 januari 2019

    NINOVE – De puzzel om de geselecteerde bedrijven in te passen in Doorn Noord raakt stilaan gelegd. Wellicht mogen ze in het vroege voorjaar van 2019 een voorstel verwachten voor een concreet perceel.

    In november 2018 is via onderhandelingsgesprekken vooral de ruimtevraag van de kandidaat-bedrijven in kaart gebracht. Het is de bedoeling om de geselecteerde bedrijven zo efficiënt mogelijk in te planten op het bedrijventerrein.

    Gepland was om in januari 2019 de weerhouden bedrijven opnieuw uit te nodigen en hen op basis van de globale inpassing in het inrichtingsplan een individueel perceel industriegrond voor te leggen.

    Deze puzzel is echter nog niet volledig gelegd. Momenteel gebeurt een onderzoek naar de energie- en parkeerbehoefte van de kandiderende bedrijven. Eens deze hordes zijn genomen, mogen de geselecteerde bedrijven een concreet voorstel van perceel verwachten.

    Op vlak van de infrastructuurwerken is het nog wachten op de vergunning. Wanneer deze afgeleverd is, kan ook de aanbesteding worden opgestart.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons