Dinsdagmarkt op volle sterkte lokt onmiddellijk meer bezoekers

  07 juli 2020

  NINOVE – Vanaf deze week kunnen opnieuw alle marktkramers hun kraam opstellen op de wekelijkse markt van Ninove.

  Na enkele maanden geen en later een gedeeltelijke markt is het een hele opluchting voor de marktkramers, dat ze opnieuw op volle sterkte aanwezig kunnen zijn.

  Ook de handelaars en horecazaken langsheen de Centrumlaan zijn zeer tevreden. Hun zaak is niet langer met nadarafsluitingen gescheiden van de markt.

  De markt staat opgesteld langsheen de Centrumlaan, Kaardeloodstraat, Marktstraat en Graanmarkt.

  Aan alle toegangen tot de markt staat ontsmettingsgel voor de bezoekers.

  Het is duidelijk, dat de volledige markt opnieuw snel aan belangstelling wint en de marktgangers hun weg terugvinden. Het was al opmerkelijk drukker dan de voorbije weken.

  GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons