Dinsdagmarkt terug op Centrumlaan en Graanmarkt

    23 januari 2021

    NINOVE – De wekelijkse dinsdagmarkt vindt vanaf 26 januari terug plaats de Graanmarkt en Centrumlaan. Je kunt in blauwe zones nog tot 28 februari gratis parkeren.

    De werken aan de Oude Kaaibrug zijn afgelopen. Je zal dus de kramen van de wekelijkse dinsdagmarkt terug op de vertrouwde locaties vinden.

    Normale markt

    Schepen voor lokale economie Alain Triest (Open V LD) is blij: “De herstelling van de brug was een bevoegdheid van De Vlaamse Waterweg nv. Ze viel voor ons op een nogal ongelukkig moment. De coronamaatregelen hadden al een serieuze impact op de markt. De verhuis van een groot aantal kramen, naar aanleiding van deze werken, maakte het zeker niet gemakkelijker. Ik ben dus blij, dat de werken zijn afgerond en we terug kunnen naar een ‘normale markt’, weliswaar nog met de noodzakelijke coronamaatregelen.”

    Parkeren

    • Zolang de horeca gesloten blijft, kan je de openbare toiletten aan de Hospitaalkapel (Burchtstraat) en in het stadhuis (Centrumlaan) gebruiken.
    • Nog tot en met 28 februari mag je gratis parkeren in de blauwe zones, waar je normaal gesproken een parkeerschijf moet plaatsen.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons