Donuts speciaalzaak ‘Josephine’ opent deuren in centrum

  14 juli 2021

  NINOVE – Aan de voet van de fontein in de Langemuntstraat opende zopas een zaak voor lekkerbekken. Als je op zoek bent naar donuts en poké bowls, weet je voortaan waarheen. Josephine zit hiervoor in dé horecastraat bij uitstek.

  Het is de tweede zaak van de familie Wyns; hun eerste zaak baten ze al een geruime tijd uit in Halle. Sinds kort hebben ze een nieuwe vestiging geopend in Ninove. Doordat ze onze stad goed kennen, was hun keuze voor een tweede locatie snel gemaakt: Langemunstraat 15.

  Aanbod

  Eddy en zoon Nick vertellen: “We maken de donuts helemaal zelf. En belangrijk: we gebruiken geen suikerglazuur, zoals je wel vaker proeft, maar goede Belgische chocolade van Callebaut.”

  Je kan bij Josephine niet alleen de klassieke donuts bestellen, maar ook een frangipane-donut, donuts versierd met aardbeien en zelfs carré confituurdonuts. De inspiratie van Eddy, echtgenote Patricia en zoon Nick is eindeloos.

  Op de kaart staan standaard 40 verschillende soorten, maar als je zelf een andere samenstelling wilt is dat geen probleem: alles wordt ter plaatse bereid.

  Eddy: “Zo hebben we een aanbod voor jong en oud. Met een donut kan je alle kanten uit. We hebben ook bubble tea in de koelkast. Een soort ice tea met bolletjes, een hype bij de jeugd. Zoals gezegd: voor elk wat wils.”

  Anders

  Je kunt bij Josephine ook terecht voor poké bowls en bagels.

  “Onze poké bowls zijn gevuld met rijst en groenten, met een keuze uit kip, zalm of vegetarisch. Stap binnen en bestel meteen. We hopen op die manier de mensen iets aan te bieden, dat ze elders niet zullen vinden. Door in de vakantieperiode te openen, kunnen we tijdens de zomermaanden warmlopen. Bij de start van het nieuwe schooljaar zitten we dan meteen op kruissnelheid.”

  Er staat een terrasje opgesteld, waar je iets kunt drinken en eten. Ook via take away, online kun je een bestelling plaatsen.

  Info: Josephine, Langemuntstraat 15 Ninove – Open van dinsdag tot zaterdag tussen 10 uur en 18 uur (di. vanaf 09 uur).

  GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons