Grote drukte bij feestelijke opening nieuwe Albert Heijn

    03 maart 2021

    NINOVE – Albert Heijn opende langs de Ring-West een nieuwe vestiging van haar supermarktketen. Woensdag 3 maart stond duidelijk bij veel klanten aangeduid in hun agenda: het was bij de opening een grote drukte.

    Albert Heijn behoort tot de Ahold Delhaize Group en opende in 2011 de eerste Belgische vestiging. Er zijn momenteel 59 winkels in Vlaanderen en Brussel. In Wallonië is de keten niet vertegenwoordigd. De Ninoofse vestiging is meteen de eerste nieuwe winkel van AH in 2021.

    “We kijken ernaar uit om de vaste afspraak te worden van passanten en de mensen in de buurt”, zegt Niek Verheij. Hij is als supermarktmanager het gezicht van de winkel, samen met een sterk team van pakweg 40 collega’s. “Het team in Ninove is voorlopig compleet, maar in de regio én in de rest van Vlaanderen zoeken we nog nieuwe collega’s.”

    Vanaf vandaag pakt Albert Heijn uit met het ‘vacaturerek’: een winkelrek, waarin je de openstaande jobs vindt. Dat zijn er momenteel 500.

    Vers en scherp

    Ook de winkel in Ninove pakt uit met veel verse producten. Het rijke vers-assortiment vind je op verschillende plekken in de winkel.

    In de Bonusfolder ontdekken klanten elke week de strafste aanbiedingen. En het hele jaar door zijn er de Prijsfavorieten: meer dan 1.200 topproducten voor de allerlaagste prijs.

    Net zoals in de Delhaize-vestiging van het Ninia Shopping Center, is in de nieuwe Albert Heijn een afhaalpunt van Bol.com voorzien.

    Praktisch

    • Albert Heijn, Ring West 21, 9400 Ninove
    • Openingstijden:
      – maandag:12 tot 20 uur,
      – dinsdag tot en met zaterdag: 8 uur tot 20 uur,
      – zondag: 9 tot 12 uur.

    Tijdens de openingsperiode kunnen klanten een Seat Ibiza ter waarde van € 20.000 winnen. De actie loopt tot 1 september 2021.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons