Jens en Evelien zijn weldra de fiere uitbaters van De BarCast

    30 december 2021

    NINOVE/GENT – Jens Van Den Berghe en Evelien De Vos openen in februari gastropub De BarCast in Gent.

    Jens baat reeds negen jaar De Culture Pub uit, aan het cultureel centrum De Plomblom. Zijn bar is gekend voor de gezellige sfeer en de exquise cocktails.

    Evelien werkt al jaren als opvoedster bij Schoonderhage; zij springt in haar vrije tijd ook achter de bar van De Culture Pub. Maar het kriebelde bij beiden om nieuwe horizonten te verkennen.

    Gastropub

    Na wat brainstormen en speurwerk, kwamen ze op het idee om een gastropub op te starten: de combinatie zeg maar tussen een bar en een restaurant. Al gauw kreeg hun concept meer en meer vorm en ook een naam: De BarCast, waarbij de ‘C’ staat voor ‘Cocktails & Cooking’

    Je zal er vanaf februari kunnen genieten van de wereldkeuken, in combinatie met verschillende heerlijke soorten bier, wijn en – hoe kan het ook anders – Jens’ befaamde cocktails. Evelien tekent present als kok van dienst.

    Als kers op de taart vonden ze voor hun zaak een prachtig pand in hartje Gent, vlak naast het Gravensteen.

    De Culture Pub blijft sowieso open, weliswaar zonder Jens en zijn beroemde cocktails. Wie daarvan in Ninove alsnog wil proeven, kan hier terecht tot eind januari.

    En uiteraard, vanaf begin februari, in De BarCast.

    BDB

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons