Jobbeurs voor werkgevers en werkzoekenden

    02 oktober 2018

    NINOVE – De stad organiseert donderdagnamiddag 4 oktober 2018 andermaal een jobbeurs. Ze doet dat in samenwerking met de VDAB.

    Na drie succesvolle edities wil deze jobbeurs opnieuw werkzoekenden en werkgevers bij elkaar brengen. Een bezoeker kan op deze beurs een pak potentiële werkgevers ontmoeten, informatie verzamelen en nuttige contacten leggen. Voor werkgevers is deze jobbeurs de kans om gericht én lokaal te rekruteren.

    Deze bedrijven, organisaties en instellingen hebben al hun aanwezigheid bevestigd: VDAB, Plus Home Services, Unique Marketing, Besix Infra-Van den Berg, Synergie Belgium/Services Nv, B&A Technics, VZW thuishulp, Solidariteit van het gezin , Durf , NMBS, Proximus , SBS Skill Builders.

    Hou de Facebookpagina lokale economie Ninove in de gaten voor de laatste updates!

    Praktisch

    • Datum: donderdag 4 oktober van 14 uur tot 17 uur.
    • Plaats: De Kuip, Parklaan 1, Ninove.
    • Toegang: gratis.
    Info: dienst lokale economie – 054-31 32 66 – lokale.economie@ninove.be.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons