Jouw ontwerp op 500 draagtassen van Zelfbouwmarkt?

  18 mei 2023

  NINOVE – Zelfbouwmarkt zoekt creatievelingen, die een origineel ontwerp kunnen bedenken voor de nieuwe draagtassen. De winnaar ontvangt een aankoopbon van € 250.

  “Op de sociale media van Zelfbouwmarkt lopen het hele jaar door verschillende acties, als extraatje voor de klanten bovenop het dagelijkse aanbod”, aldus Karolien en Elise van het marketingteam. ”Net omdat je altijd wel iets kunt winnen, is het dus leuk om ons te volgen.”

  Draagtassen

  Dit keer kwamen ze met een origineel initiatief: een ontwerpactie.

  “Wij zochten al een hele tijd naar nieuwe tassen om de klanten aan te bieden. Maar omdat papieren tassen niet altijd geschikt zijn voor de iets zwaardere aankopen, leken katoenen draagtassen de oplossing. Ze zijn stevig en binnenin geplastificeerd, zodat je ze voor allerlei andere zaken kunt gebruiken.”

  Momenteel zijn deze tassen nog blanco, maar niet meer voor lang.

  “We vonden het wel een leuk idee om daarin de klanten te betrekken en hen een ontwerp te laten doorsturen. Iedereen  met zin voor creativiteit in beeld of woord kan hieraan meedoen. Het zou leuk zijn als het mensen aanspreekt, zodat zij de tas kunnen hergebruiken. Het ontwerp moet wel aanleunen bij Zelfbouwmarkt, maar mag best grappig zijn. We kregen trouwens al enkele inzendingen binnen.”

  Wedstrijd

  Als je nog twijfelt of met vragen zit, kun je hiermee terecht op een aparte pagina van de Zelfbouw-website.

  Je kunt jouw ontwerp doorsturen tot 13 juni naar marketing@zelfbouwmarkt.be of via het bericht op de Facebookpagina je ontwerp delen.

  Naast eeuwige roem, ontvangt de winnaar een aankoopbon ter waarde van € 250 en de garantie dat zijn/haar ontwerp zal prijken op minimaal 500 draagtassen en misschien nog meer.

  Info: je vindt alles hierover op Zelfbouwmarkt Ninove.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons