KBC Ninove schenkt € 5 euro bij aankoop van stadsgeschenkbon van € 25

    18 augustus 2020

    NINOVE – Het plaatselijk KBC-bankkantoor (Vuurkruisersstraat) wil de Ninovieters en de lokale handelaars ondersteunen met dit intiatief.

    De bank schenkt per aankoop van een stedelijke geschenkbon van € 25 een extra bon van € 5 voor de eerste 500 aankopers. Het maximum bedrag voor de aankoop met gratis bon is € 125.

    Deze actie start dinsdag 1 september en loopt zolang de voorraad strekt.

    Schepen voor lokale economie Alain Triest (Open VLD) is bijzonder blij met dit privé-initiatief: “Door zo’n initiatieven krijgen onze lokale handelaars niet enkel steun vanuit de stad, maar steekt ook de privésector hen een hart onder de riem.”

    Verlenging vervaldatum

    Geschenkbonnen met vervaldatum in 2020, worden verlengd tot en met 31 december 2020.

    Het gaat hier om de stedelijke geschenkbon (de papieren bon met reliëfstempel en uniek nummer), niet om de waardebon van € 25 euro (brief met QR-code), die de stad in juli opstuurde naar elk Ninoofs gezin. Deze kan je nog verzilveren tot en met 14 oktober 2020.

    Info: geschenkbonnen koop je bij het onthaal in het stadhuis.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons