Kome Sushi restaurant heet je welkom

    04 november 2022

    NINOVE – Het nieuwe Kome Sushi restaurant opent vrijdag 04 november de deuren van de stijlvol ingerichte zaak aan de Aalstersesteenweg 207.

    We liepen deze week langs voor een eerste kennismaking met de uitbaatster Jie Zhu.

    “We zochten al een tijdje een pand in Ninove om een eigen zaak te beginnen. Niet eenvoudig om hier een goede locatie te vinden. Maar we wonen hier al een hele tijd, de kinderen hebben hier school gelopen.”

    Het pand aan de Aalstersesteenweg 207 bleek uiteindelijk geschikt en is inmiddels smaakvol ingericht tot een Japans sushi restaurant met plaats voor 49 personen en een ruime klantenparking.

    Aanbod

    “We serveren uiteraard verse sushi, maar ook gefrituurde Japanse hapjes zoals gepaneerde kip, zalmstukjes, scampi, kippensaté en andere lekkere gerechten. Reservatie is niet nodig en je kunt ook gerechten afhalen. Later zullen we die mogelijkheid online aanbieden. We starten met een vaste menukaart, maar afhankelijk van de vragen en de voorkeuren van de klanten zullen we die aanpassen. Het is in het begin een kwestie van zoeken.”

    Het restaurant is alle dagen open. “Maar ook hier zullen we nagaan welke dag zich het beste leent voor een sluitingsdag.”

    Vrijdag 4 november kun je vanaf 17 uur alvast langsgaan om te proeven van het uitgebreide aanbod aan verse sushi, Japanse maaltijden, grills en ander lekkers.

    Praktisch

    • Kome Sushi restaurant, Aalstersesteenweg 207 Ninove.
    • Tel 054 37.02.12
    • Openingsuren: alle dagen (ook op zon- en feestdagen) van 11.30 uur tot 14.30 uur en van 17 uur tot 22 uur.

    Info: Kome Sushi Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons