La Lorraine haalt zwartewoudtaart uit winkelrekken

    01 november 2023

    ALGEMEEN – Omdat het gebak mogelijk is besmet met de listeriabacterie, roept de fabrikant La Lorraine Bakery Group het zwartewoudgebak terug.

    Het ‘Gebak Zwarte Woud 6P’ van het merk La Lorraine in een blisterverpakking heeft als uiterste consumptiedata 31/10, 1/11 of 2/11. Het is verkocht in de filialen van Carrefour, Champion, Comarkt, Cora, Deneubourg, Intermarché, Jumbo, Leader Price, Market Mestdagh, Match, Mestdagh, Smatch en Spar.

    Die taarten zijn mogelijk besmet met de bacterie listeria monocytogenes. Mogelijke symptomen van besmetting door deze bacterie zijn koorts, braken, ernstige hoofdpijn, diarree en een stijve nek. Jonge kinderen, zwangere vrouwen, mensen met een verminderde weerstand en ouderen lopen een groter risico op besmetting.

    Dinsdag 31/10 riep Delhaize het zwartewoudgebak al terug van bij de klanten om dezelfde reden.

    La Lorraine Bakery Group vraagt om dit gebak met deze referenties niet te consumeren. Je kunt het terugbrengen naar het aankooppunt en je krijgt je geld terug.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons