Leegstaande winkelpanden omgevormd tot supermarkt Albert Heijn

  31 juli 2020

  NINOVE – De Nederlandse supermarktketen Albert Heijn gaat een vestiging openen aan de Ring-West.

  Albert Heijn behoort tot de Ahold Delhaize Group en opende in 2011 de eerste Belgische vestiging. Er zijn momenteel 52 winkels in Vlaanderen en Brussel. In Wallonië is de keten niet vertegenwoordigd.

  De supermarktketen was al enige tijd op zoek naar een geschikte locatie in Ninove. Een mogelijke vestigingsplaats langs de Brusselsesteenweg bleek niet te voldoen. De verkeersafwikkeling was daar een probleem.

  Ring-West

  De zoektocht ging verder. Langs de Ring-West kwamen enkele leegstaande panden in aanmerking.

  Het ene pand was voorheen de locatie van O’ Cool en een outlet store. Daarnaast was er een winkel in computeronderdelen en later van slaapartikelen. Aangezien deze twee locaties te klein bleken voor de nieuwe vestiging, is een overeenkomst bereikt met Brunic. Deze winkel zal een deel afstaan, waardoor de drie panden na verbouwing een Albert Heijn-supermarkt kunnen worden.

  Het aanleveren van de goederen zal gebeuren via de Merellaan langs de achterzijde van de winkels. Daar vinden ook al de leveringen voor Brunic en LeenBakker plaats.

  Er worden 110 parkeerplaatsen voorzien en fietsenstallingen. De opening is voorzien binnen enkele maanden.

  GNE – Foto Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons