Looptijd corona-bevraging bij Ninoofse ondernemers verlengd

    13 juli 2021

    NINOVE – De lokale ondernemers, zelfstandigen en vrije beroepers kunnen de corona-bevraging nog invullen tot 31 juli.

    Het stadsbestuur lanceerde voor de tweede keer een bevraging bij de Ninoofse ondernemers, zelfstandigen en vrije beroepers. Aanvankelijk liep deze tot 30 juni. Blijkbaar voldoet de respons niet aan de verwachtingen en dus is de looptijd van de enquête verlengd tot 31 juli.

    De resultaten zullen de langetermijnvisie van het Ninoofse relanceplan mee vormgeven.

    Deze corona-bevraging loopt in samenwerking met Universiteit Antwerpen, Local Market Research (LMR), UNIZO en de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG).

    Relanceplan

    Op basis van de feedback bij de eerste bevraging van vorig jaar, stuurde de stad haar lokale corona-aanpak al bij.

    Zo is onder meer beslist om de solidariteitsbijdrage ook voor 2021 niet te innen, een terrasplan 2021 uit te werken. Daarnaast zal de stad ook gericht communiceren naar haar ondernemers, een ondersteuningspremie invoeren, verplicht en langdurig gesloten handels- en horecazaken een belastingvrijstelling bedrijfsvestigingen voor 2020 én 2021 toestaan.

    Het volledige relanceplan lees je via de link onderaan dit artikel.

    Info: corona-bevragingrelanceplan.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons