Met Keukens De Abdij naar Bisbeurs 2023

    07 oktober 2023

    NINOVE/GENT – Keukens De Abdij trekt dit jaar opnieuw naar de Bisbeurs, waar je alle interieurexpertise onder hetzelfde dak vindt. De beurs loopt nog tot en met zondag 15 oktober.

    De Bisbeurs is een droombeurs voor bouwers en verbouwers, die met de grove borstel door hun interieur en keuken gaan. De leuke kortingen zijn daarbij mooi meegenomen.

    Dit jaar pakt Keukens De Abdij echter nog grootser uit, want naast alle voordelen en kortingen, geven ze gratis VIP-tickets weg. Met een Abdijticket ben je verzekerd van een plekje op hun prachtige stand, geniet je van een hapje en een drankje in hal 6, stand 6220, terwijl je al jouw ideeën, zorgen en vragen op hen afvuurt.

    Voorproefje

    Wat mag je verwachten? De nieuwste trends, een op en top Belgisch familiebedrijf en slimme interieur- en keukencombinaties: van het zonnige Ibiza en het mooie Scandinavië tot aan de bijzondere eilanden van Japan. Samen met bouw- en verbouwpartners trekken alle interieurarchitecten en keukenadviseurs figuurlijk de wereld rond en brengen ze sfeer in je huis.

    Waar kies je voor? Landelijk chic, minimalistisch modern of combineer je oude en nieuwe keukenstijlen? Om heel het gezin tevreden te stellen, vind je keukencombinaties volgens de gulden middenweg en interieuroplossingen in elk klein hoekje. Als dat je nog niet overtuigt, laat dan je keuken gratis in 3D ontwerpen en beslis wanneer je het met je eigen ogen ziet.

    Waar moet je zijn?

    Nog tot en met 15 oktober 2023 kan je terecht in de Expo in Gent. Wanneer een nieuwe keuken op jouw verlanglijst staat, ga je zeker langs in hal 6, stand 6220. Bij Keukens De Abdij kies je voor een ruim en kwalitatief aanbod aan materialen, de nieuwste trends en innovaties op één plek, professioneel advies, de beste prijs voor kwaliteit, bisbeurs kortingen en gratis VIP-tickets.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons